Κρήτη: Γυναίκα έχασε τη ζωή της στην παραλία

Ένα τραγικό περιστατικό συνέβη το πρωί της Πέμπτης στην κάτω παραλία της Ιεράπετρας με μια γυναίκα περίπου 70 χρονών, κάτοικο της περιοχής, να χάνει τη ζωή της.

Όπως αναφέρει το radiolasithi.gr,, γυναίκα πήγαινε καθημερινά νωρίς το πρωί για μπάνιο στο συγκεκριμένο σημείο της παραλίας μαζί με το σκυλάκι της και γνώριζε κολύμπι, έχοντας τη συνήθεια να κολυμπά αρκετά μακριά από την ακτή.

Σήμερα, περίπου στις 8 το πρωί, άλλοι λουόμενοι την είδαν χωρίς τις αισθήσεις της μπρούμυτα στην ακτή με τα πόδια της να βρίσκονται ακόμα στο νερό.

Ο ναυαγοσώστης της παραλίας δεν είχε ξεκινήσει ακόμα τη βάρδια του (10 το πρωί με 6 το απόγευμα) και δεν βρισκόταν στο σημείο, και έτσι κλήθηκε και έφτασε αμέσως το ΕΚΑΒ στην παραλία.

Οι διασώστες ξεκίνησαν προσπάθεια καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) και η γυναίκα ξεκίνησε να δείχνει κάποια σημάδια ζωής, αναπνέοντας ελάχιστα. Με μηχανική υποστήριξη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας όμως τελικά έχασε τη ζωή της και οι γιατροί απλά διαπίστωσαν το θάνατό της.

Η πρώτη εκτίμηση που γίνεται είναι πως ο θάνατός της δεν οφείλεται σε πνιγμό αλλά σε παθολογικά αίτια, κάτι που θα εξακριβωθεί από ιατροδικαστική εξέταση που θα ακολουθήσει.

Την προανάκριση για το περιστατικό έχει αναλάβει το Λιμεναρχείο Ιεράπετρας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί